♡ EXAM MOOD ❤
Sunday, April 26, 2015 | 5:29 AM | 0 comments

hey sweety? lama kn tdak update nh blog. smpai header pn mau buat baru jg, tp sikit2 lupa, sikit2 malas, haha. btw bulan nh, bulan examinationnnn. okey sgt nervous, sgt curious, sgt blum ready --'
set jam pukul 2 pagi, bngun. study, insyaallah masuk otak. klau ak laa, ndtau pla cara kmu nih. lain dri yg lain kaa. hehe. bkan post d fb ' wish me luck laa ' ' wish itu ini laa ' tp brusaha tiada? okeh bkan mau mnyindir, tp utk ksedaran to alls student erk. jgn la mau ambik hti, smile lerr. hha, do the best yaa yg akan bperang nnt. haha :D

♡ 14 FEB ❤
Saturday, February 14, 2015 | 12:20 AM | 0 comments

hai and assalammualaikum sweety pie! :* so, hari ni persamaan dgn 14 februari 2015, saya merasmikan first post sy pda bulan nih. yeahh! :D haha. okay, tahun nih sy kurg update blogger antt? sbab tlampau busy onl wsap, fb, wechat, etc. azam sy, mau aktif sdah dlm bidang blogger nh. insyaallah, mau p'tingkatkan lg :) okey, bulan 6 nnt kmi ad percubaan PT3 woii! agak nervous jgala. umur pn mkin mningkat sdah, nd sngka cpat masa brlalu. hujung bulan plaa, ad GEMPUR MINDA! tpi, blum lg nh buka buku apa2. hehe. tp, sy skrg sudah ikut tuisyen, kira puas hatilah, plajaran pn mau mningkat juga. kjar cita2 segala, hehe ~ so, sy harap sy boleh bahagikan msa blajar dgn masa b'sosial. amiinnn :D 24 more days to go! guess what? my belated day! 11 march'00, bgilaa sy hdiah bnyak2 yaa, nnt sy flying kiss jak dri jauh. haha XD btw, hrini hri sbtu. jdi teda apa2 mau d buad, sy gunakan 2 hri yg brmakna nh dgn sbaik2 mngkin. hahaha, jarang2 nh dpat ktenangan mcm nih. tdak mcm dlu, sbuk dgn calling2, messaging2, last2, kna bebel potpetpotpet. tym zaman kegemilangan la tuh :) hehe. GAISEEE! mau tanya sy apa2 ka? just click at my ASK.FM mybe? bye gaise! 

♡ Rinduuuu ❤
Friday, December 5, 2014 | 11:02 PM | 0 comments

Hey guys! happy sabtuday :) okey, ni hri. Menghitung hari seja bila laa buka sch nh. Rnduu classmate, rndu cikgu, rnduu buddies :'( Cubalah kami smua stu tmpat ann. Mesti siukkk tuuuu :D Pict bawah ni lah moment2 kami semuaa :)


okey, ni laa kwan kuh yg beleng2 d klas :* yg depan tuh namanya Huda, yg satu tuh namany Wanie. susah senang kami ttap sama2, mybelaa? hahah. love them so much! mungkin, klau ak tdak rapat sama dorang dua nih, ak nd jg hppy mcm nih. biarpun ak spoil sikit sama dorang, haha kuad mngasi lejes sja dorang nh sm ak. First knal tym ak form 1. Kami dulu lain sch. Hope p'sahabatan kami nih kekal smpai jannah :') really love them! imissyouu gets :*


Girl yg comel d dpan skali tuh pn bestfriendkuu jg, Dayah. Tapi, smnjak hadirnya dua beleng itu, kami tdak rpat sda mcm dlu. 2013, ak rapat btul sama dia. B'gurau pun sma dia jga, tapi ntah knapa ak skrg makin snob sama dia, padahal dia yg slalu ada sm ak bila ak alone2 -_____- yg second tuh namany, Liliey. Dia new student d klas kami. Bila rapat sama dia kn, sama jg attitudenya mcm kmi. Kiraa satu kepala laa. Beleng2 jga xD hehe. 


Jeng3. Reaction muka kami bila dpat selfie d hfon org :3 syggggggggg btul ak sma dia nih. Asal d kelas, tdak kami fokus tuh blajar, balik2 ketawa. Dia nih mcm tukang lawak d klas kami. Dia nda kesah tuh mcm mna keadaannya d sch, jnji dia hppy. hehe. Prnah tu hri, kami gduh bsar, cuzzy nya bagitau ak yg dia menangis gara2 rindu ak. Nduii, hehe touching gila ehh trus ak. Siapa nd touching kan, org menangis gara2 kita :'( Nvm, now kami okey sdah. Please do not ever touch her of I'll kill youu -_- I'm serious. Haha.


See? ak d depan tuh, iklan colgate --'' Yg d belakang chubby tuh namanya Panie, yg blakang skali tu, Sharidah. Selalu dorang sama2 tuh. Kawan sejak sch ecndah lagi dorang. Bukan ak lahh --' Dorang nh baik, kawan b'eksen sgala. Wuuuu rindunyaa mau dgr cer dorang nh :'(


Okay, lelaki nih ak anggap mcm abgkuh sndiri biarpun kmi classmate. Ak panggil dya Totong. Sembarangan seja ak panggil org haha :D  Asal jalan, dia mcm bodyguard kuh la. Selalu jaga ak, tapi nd silap, bilang dia, dia mau pindah sch. Baru 2 tahun kami kenal :'(((( Really miss you totongggg!


Next, girl yg sepet2 tuh pun, bestprengg sayeww cuga. Wanie namanya :) Dia nih cengeng, manja, kuad lejes klau sdah ak b'gosip dgn c Huda. Hehe, yg pnting dia nih jenis kuad mngutuk, bongok kan. Tapi ak pun join jg laa hahaha :D So, hati2 kamu bila m'limpas sama dia, memang d kutuk la kamu. Rinduu gila ehh sama beleng2 yg kdua nih. Gets, jumpa taun depan yaa :)




Lastly, girl yg comel nih namanya Elay. Dulu, kami mcm musuh, gara2 seorg lelaki kami sdah b'gaduh sampai nd belayan 1 tahun. Skrg, kami rapat sdah gara2 tournament handall tuh hri, kami jdi gila2 xD. Dia nih lucu2, comel, budak dress woii :D Kalau kamu b'friend sama dia nih, mmg kik kamu layan dia. B'gila saja krja hahaha xD Imy Elayyyy :*

Sorry, semua yg ak tulis tuh subtitle org Sabah. Tdak nih pandai B'semananjung xD

GIVEAWAY BIRTHDAY WE ALLS
Tuesday, December 2, 2014 | 10:28 PM | 0 comments



Assalammualaikum ladys and gentlemen, boys and girls :D ni lah first post sy d tahun 2014. haha, malas sangat mau update blog tahun ni. tapi, b'niat jga mau mulakan balik :) In Sha Allah, klau ada masa, sy akan beralih ke blogger ni jga. sibuk dgn FACEBOOK, WECHAT, INSTAGRAM jaa. BLOGGER? lngsung nd pndang -___- hehe. Harini, 3 DECEMBER, sy join satu event nih. Terbuka utk semua Blogger, pemurah btul sist nih, mau m'bagi Free hadiah. hha, May Allah bless you sist! ^^ Berminat? tekan jaa link d atas tuh. hehe thankyouu :) lastly, tarikh bithday sy, 11 MARCH 00 <3

Older Post
Owner Here!
Bonjour

Dashboard | Follow
Hello Fiance! Farhani speaking here. hehe. Wanna know more ABOUT ME? <-- just click that button. If you wanna request some tutorial, just leave a massages at my sweety CHATBOX. FREEBIES? mybe i'll do it if i have a time bcause i'm busy person :p *busy online xD U can check my new or latest TUTOBIES here. Lastyly, u can back to my ENTRIES, I know it's a boring stories tho xD WAITT! Are you a friendly person? so, let's be friends? and having a chitchat maybe on FACEBOOK :)that's all. byeeee! xD *BROKEN ENGLISH. hhe.

WECHAT ID - Fxrhaniii_


Chatbox
Thanks to them
★ No Harsh Words
★ No Copycow Allowed

Creditos
Thanks to them
This blogskin And header 100% made By me. The beautiful image taken from Nuha. Cursor By Ziera. The doodle made by Wani And code colour By Mr colour Best view GOOGLE CHROME