Segmen: Saya nak doodle dari MH!
Friday, March 22, 2013 | 8:27 PM | 0 comments



 Follow blog Miraa Hussin ; Klik Join this site kat sidebar tu dan Like skali fesbuk tu .
 Follow Tuiter Miraa dan mention ; “saya join segmen @miraahussin.
 Usik hati saya ni dan biarkan sampai habis loading  → ©©©©


 Ikut syarat 123 tadi tu .
 Buat entry bertajuk “Segmen: Saya nak doodle dari MH!”
 Copy banner atas tu dan letak link terus ke entry miraa ni . Okay ?
 Cerita sikit pasai doodle yg korang nak miraa buat. 
Hijab, freehair , baju , jantina , dia buat apa , senyum nampak gigi , senyum lebar , senyum gitu-gitu , mulut kucing , tangan kat pipi , warna . Hah ! Ni yg penting . Warna korang pilih kat SINI okay? Kalau nak guna corak pun boleh tapi attach la dalam entry corak yg korang nak :pSemua saya da ikut :D


  Transparent
  Mulut kucing :3 
  Perempuan 
  Free hair Warna #C97910 
  Costume Rabbit :3 
  Tangan melambai  
  


Older Post | Newer Post
Owner Here!
Bonjour

Dashboard | Follow
Hello Fiance! Farhani speaking here. hehe. Wanna know more ABOUT ME? <-- just click that button. If you wanna request some tutorial, just leave a massages at my sweety CHATBOX. FREEBIES? mybe i'll do it if i have a time bcause i'm busy person :p *busy online xD U can check my new or latest TUTOBIES here. Lastyly, u can back to my ENTRIES, I know it's a boring stories tho xD WAITT! Are you a friendly person? so, let's be friends? and having a chitchat maybe on FACEBOOK :)that's all. byeeee! xD *BROKEN ENGLISH. hhe.

WECHAT ID - Fxrhaniii_


Chatbox
Thanks to them
★ No Harsh Words
★ No Copycow Allowed

Creditos
Thanks to them
This blogskin And header 100% made By me. The beautiful image taken from Nuha. Cursor By Ziera. The doodle made by Wani And code colour By Mr colour Best view GOOGLE CHROME